De Broekervaart

Een bijzondere tocht

Deze zomer vaart ‘De Broekervaart’ tijdens een aantal evenementen heen en weer tussen Heerhugowaard en Langedijk. Doel is om inwoners van Langedijk en Heerhugowaard op een leuke manier kennis te laten maken met de parels van beide gemeenten.

Gratis vaartocht langs de parels van Langedijk en 
Heerhugowaard

Initiatiefnemers van ‘De Broekervaart’ zijn de gemeenten Langedijk en Heerhugowaard, stichting Toeristische Promotie Langedijk en Museum BroekerVeiling. Ook ondernemers kunnen zich bij dit initiatief aansluiten. 

 

‘De Broekervaart’ vaart tijdens de zomermaanden in totaal 12 dagen.

Stap op ‘De Broekervaart’!

Komt u vanuit Heerhugowaard? Stap dan op 'De Broekervaart’ vlakbij  de fietsbrug de Krul in Heerhugowaard aan de Westdijk voor een gratis oversteek naar het Havenplein in Broek op Langedijk. Bij terugkomst in de haven van Broek op Langedijk kunt u weer terug varen met ‘De Broekervaart’ naar Heerhugowaard.

 
 

Kom en
ontdek!

De Broekervaart is een uniek, tijdelijk vaartuig die u meeneemt in de wonderlijke wereld van de tuinen van Langedijk. Agrarische geschiedenissen worden tot persoonlijke, theatrale drama’s verheven. Je maakt verrukkelijke proeverijen mee en je wordt deelgenoot van ludieke gebeurtenissen.
De Broekervaart bezorgt je een zintuigelijke vaarbeleving die je naar meer Langedijker smaken doet snakken!