Dagelijks programma

Elke dag dat De Broekervaart vaart, kun je een wandeling maken door het mooie Broek op Langedijk en¬/ of langs het Oosterdelgebied, een vaartochtje maken door het prachtige Duizend-eilanden-rijk of een bezoek brengen aan Museum Broekerveiling.

Wandelen

Je kunt een wandeling maken door het mooie Broek op Langedijk en­/ of over het Eerstelingenpad rond het Oosterdelgebied. Routes worden uitgedeeld door de kapitein van De Broekervaart of kijk op:

e3fba1a7b1b40a582acadddb3baf9cc5.jpg

Varen

Verbaas je over de schoonheid van Langedijk vanaf het water! Maak een vaartochtje door het Oosterdel en het Duizend-eilanden-rijk met een fluisterboot of kano. Kijk  op:

Fluisterschuitje-Web.jpg

Verzorgd arrangement

Wil je een compleet verzorgd arrangement met bijvoorbeeld kunst en cultuur en diner? Boek dan een uitje bij …Langedijkeruitje.nl

e3fba1a7b1b40a582acadddb3baf9cc5.jpg

Bezoek aan Museum Broekerveiling

Bij de aanlegplaats van De Broekervaart wacht een gids van het Museum BroekerVeiling je op om je mee te nemen naar het museum. Een mooie wandeling van 10-15 minuten. Toegang museum is niet gratis, maar via de kapitein van de Broekervaart krijg je wel een mooie kortingsbon!

Afmijnlokaal-+-rondvaartboot.jpg