Open Monumentendag in Langedijk en Heerhugowaard

Geen Open Monumentendag dit jaar, maar wel een mooie fietsroute. Ontdek per fiets de oude en nieuwe monumenten van Langedijk en Heerhugowaard.

Zaterdag 12 september 2020

Vaar mee en ontdek de parels van Heerhugowaard en Langedijk!

Deze zomer vaart tijdens verschillende evenementen ‘De Broekervaart’ GRATIS tussen de fietsbrug de Krul in Heerhugowaard en het Havenplein in Broek op Langedijk. Maak gratis de oversteek en geniet van de feestelijkheden in beide gemeenten.

Elke dag dat De Broekervaart vaart, kun je een wandeling maken door het mooie Broek op Langedijk en­/of langs het Oosterdelgebied, een vaartochtje maken door het prachtige Duizend-eilanden-rijk of een bezoek brengen aan Museum BroekerVeiling.

Wil je als ondernemer een bijdrage leveren aan één van de weekenden? Neem dan contact met ons op via het formulier onder aan deze website!

De Broekervaart vaart ook deze zomer tijdens verschillende evenementen:

 
l8.jpeg

Zaterdag 17 augustus

Langedoikermarkt

Het jaarlijks evenement “Langedoikermarkt’ gaat helaas niet door. Dit jaar zou de markt  40 jaar bestaan en had de organisatie een mooi programma op de agenda staan. Volgend jaar is de markt weer van de partij op zaterdag 21 augustus 2021.

Sluis-Rustenburg.jpg

Zaterdag 14 september

Open monumentendag in Langedijk en Heerhugowaard

Helaas dit jaar geen landelijke Open Monumentendag. Zaterdag 12 september zijn bijna alle monumenten vanwege de coronacrisis gesloten en alle geplande activiteiten zijn afgelast. 

Kosteloos.jpg

Dagelijks programma

Wandelen, varen of bezoek Museum BroekerVeiling

Elke dag dat De Broekervaart vaart, kun je deelnemen aan de volgende activiteiten.

“Verrassend vaartochtje en superleuke presentatie van Langedijk”

Opstapplaatsen: Havenplein Broek op Langedijk en de kade aan de Westdijk, vlakbij fietsbrug De Krul in Heerhugowaard.

thumbnail_image002.jpg